Michael Buhl

Efter endt uddannelse som Grafisk designer på Design Seminariet i Højer i 1998, har jeg beskæftiget mig med kommunikation.

Jeg har mere end 15 års erfaring med international B2B, men har også arbejdet med B2C og holdningskampagner. Online-mediet har altid været en integreret del af mine løsninger – en del af den samlede kommunikationsløsning, som kommer til at fylde mere og mere. I det hele taget oplever jeg, at kommunikationsarkitektur kommer til at fylde mere og mere i min hverdag – i arbejdet på at ramme kundernes publikum korrekt, set i forhold til den kontekst de befinder sig i.

Jeg gør en dyd ud af at simplificere komplicerede budskaber til let tilgængelig kommunikation, og på den måde give budskabets afsender mere tyngde.

Når jeg har fri og ikke arbejder med kommunikation, så leger jeg med kommunikation i stedet. Det kommer til udtryk under menupunkterne: Fotografi og Illustration.

Fotografi og illustration er en del af projekt KunstNAR, som er den glade amatørs opråb til kunsteliten. Fair nok at der er en overklasse i denne verden også. Men behøver man i der at nedgøre os andre – med mindre man føler sig truet. Skal eliten have patent på “kunst”? Hvornår er den glade amatørs værker berettiget til at blive udstillet? Hvornår er det godt nok? Det synes jeg, det er, når man selv er tilfreds, når man har det sjovest, når man bliver glad for at se på det, man har skabt.

Jeg er glad, for det jeg har skabt, og som jeg har valgt at vise frem på denne hjemmeside – hvad enten det er min portfolio, som er uddrag fra mit professionelle liv, eller det er foto og illustration, som er et udtryk for kunstnaren i mig. Du kan også følge kunstNAR på Facebook.

CV

Download CV